Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Verdens største K-pop gruppe på Netflix; Blackpink

Verdens største K-pop gruppe på Netflix; Blackpink

28/09/2020 | Flixfilm

Verdens stoerste K pop gruppe paa Netflix BlackpinkSnart dykker streamingtjenesten ned i musikgenren K-pop og stiller skarpt på den sydkoreansk pigegruppe Blackpink, som er blandt de største bands i verden.

Dokumentaren ‘Blackpink: Light Up The Sky’ har eksklusiv premiere på Netflix den 14. oktober.

Medlemmerne Jennie, Jisoo, Lisa og Rosé er naturligvis i centrum, mens man følger dem i studiet og kulminationen på deres historiske koncert til sidste års Coachella musikfestival.

Det hele krydres med eksklusive interviews og klip af kvartetten, mens de så godt som muligt prøver at have en normal hverdag som K-pop stjerner, der inkluderer både opture og nedture.

K-pop er et akronym for “Korean pop”, der ikke blot er en musikgenre, mens også en subkultur, der er populær blandt unge mennesker over hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blackpink blev dannet i 2016 og har på blot fire år formået at blive blandt de mest succesfulde grupper i verden med milliarder af afspilninger og følgere på YouTube, Spotify, Instagram m.v.

LÆS OGSÅ:   'Skruk' sæson 2 får premieredato

Deres hits tæller blandt andet Ddu-Du Ddu-Du, Kill This Love, How You Like That og den nye Ice Cream, som er lavet i samarbejde med den amerikanske sanger Selena Gomez.

Gruppen har slået utallige rekorder og singlen How You Like That er bl.a. den meste sete Youtube-video på kortest tid – Over 86 millioner så musikvideoen i løbet af 24 timer.

Se ‘Blackpink: Light Up The Sky’ på Netflix Danmark fra den 14. oktober.
2 kommentarer til Verdens største K-pop gruppe på Netflix; Blackpink

  1. Anonym - kl. 14:23, 28-09-2020:

    *milliarder af visninger

  2. Flixfilm - kl. 17:09, 28-09-2020:

    Hehe. Ja, vi er nok lidt for pessimistiske. Har rettet det til milliarder 🙂

Skriv kommentar