Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Veronica Mars

Veronica Mars

07/11/2014 | Flixfilm

Se Veronica Mars på Netflix

Indspilningsår: 2004–2019
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni, Percy Daggs III
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da den tidligere teenagedetektiv Veronica Mars' ekskæreste bliver anklaget for mord, bliver hun pludselig, omend tøvende, trukket ind i sagen.


Se Veronica Mars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVeronica Mars havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Veronica Mars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Veronica Mars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Veronica Mars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Veronica Mars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar