Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Veronica Mars

Veronica Mars

07/11/2014 | Flixfilm

Veronica Mars på Netflix

Produktionsår: 2004–2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Da den tidligere teenagedetektiv Veronica Mars' ekskæreste bliver anklaget for mord, bliver hun pludselig, omend tøvende, trukket ind i sagen.

Veronica Mars havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Veronica Mars på YouTube.Se Veronica Mars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Veronica Mars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Veronica Mars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Veronica Mars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Veronica Mars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar