Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Verónica

Verónica

20/10/2017 | Flixfilm

Se Verónica på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En enspænder af en psykolog går med til at behandle en patient – hvis psykolog er forsvundet – i sin fjerntliggende bjælkehytte, hvor kvinderne tester hinandens grænser.


Se Verónica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVerónica havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Verónica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Verónica herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Verónica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Verónica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Verónica

  1. DanJ - kl. 03:07, 21-10-2017:

    Få lige styr på jeres artikler. I skriver om én Verónica (den, der rent faktisk ligger på Netflix), men viser trailer til en anden, der ser langt bedre ud.

  2. Flixfilm - kl. 09:06, 21-10-2017:

    Hej DanJ,

    Det har du fuldstændig ret i. Det er hermed rettet – Det er ikke altid lige nemt når der kommer flere film med samme navn samme år.

    Skriv kommentar