Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Verónica

Verónica

20/10/2017 | Flixfilm

Verónica på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En enspænder af en psykolog går med til at behandle en patient – hvis psykolog er forsvundet – i sin fjerntliggende bjælkehytte, hvor kvinderne tester hinandens grænser.Se Verónica på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Verónica havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Verónica på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Verónica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Verónica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Verónica, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Verónica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Verónica

  1. DanJ - kl. 03:07, 21-10-2017:

    Få lige styr på jeres artikler. I skriver om én Verónica (den, der rent faktisk ligger på Netflix), men viser trailer til en anden, der ser langt bedre ud.

  2. Flixfilm - kl. 09:06, 21-10-2017:

    Hej DanJ,

    Det har du fuldstændig ret i. Det er hermed rettet – Det er ikke altid lige nemt når der kommer flere film med samme navn samme år.

Skriv kommentar