Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Verónica

20/10/2017 | 2 kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En enspænder af en psykolog går med til at behandle en patient – hvis psykolog er forsvundet – i sin fjerntliggende bjælkehytte, hvor kvinderne tester hinandens grænser.


Se Verónica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Verónica havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Verónica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Verónica herunder:Fra premieredatoen (20. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Verónica er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Verónica stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til Verónica

  1. DanJ - kl. 03:07, 21-10-2017:

    Få lige styr på jeres artikler. I skriver om én Verónica (den, der rent faktisk ligger på Netflix), men viser trailer til en anden, der ser langt bedre ud.

  2. Flixfilm - kl. 09:06, 21-10-2017:

    Hej DanJ,

    Det har du fuldstændig ret i. Det er hermed rettet – Det er ikke altid lige nemt når der kommer flere film med samme navn samme år.

    Skriv kommentar