Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Verónica

Verónica

20/10/2017 | 2 kommentarer

Se Verónica på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En enspænder af en psykolog går med til at behandle en patient – hvis psykolog er forsvundet – i sin fjerntliggende bjælkehytte, hvor kvinderne tester hinandens grænser.


Se Verónica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Verónica havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Verónica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Verónica herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Verónica er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Verónica stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Verónica

  1. DanJ - kl. 03:07, 21-10-2017:

    Få lige styr på jeres artikler. I skriver om én Verónica (den, der rent faktisk ligger på Netflix), men viser trailer til en anden, der ser langt bedre ud.

  2. Flixfilm - kl. 09:06, 21-10-2017:

    Hej DanJ,

    Det har du fuldstændig ret i. Det er hermed rettet – Det er ikke altid lige nemt når der kommer flere film med samme navn samme år.

    Skriv kommentar