Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vertigo

16/08/2019 | Flixfilm

Se Vertigo på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Alfred Hitchcock
Skuespillere: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes, Tom Helmore
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En af Alfred Hitchcocks mest overbevisende spændingsfilm om en tidligere efterforsker, som er fuldkommen besat af en gift kvinde.


Se Vertigo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vertigo (En kvinde skygges) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vertigo (En kvinde skygges) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Vertigo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vertigo (En kvinde skygges) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vertigo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar