Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vertigo

16/08/2019 | Flixfilm

Vertigo på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktion: Alfred Hitchcock
Skuespillere: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes
Spilletid: 128 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En af Alfred Hitchcocks mest overbevisende spændingsfilm om en tidligere efterforsker, som er fuldkommen besat af en gift kvinde.

Vertigo (En kvinde skygges) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vertigo på YouTube.Se Vertigo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vertigo (En kvinde skygges) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vertigo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vertigo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vertigo (En kvinde skygges) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar