Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Very Big Shot

Very Big Shot

12/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Very Big Shot på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Mir-Jean Bou Chaaya
Skuespillere: Alain Saadeh, Fouad Yammine, Wissam Fares, Tarek Yaacoub
Spilletid: 107 min
Land: Lebanon, Qatar
Sprog: Arabic, English, French
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da tre brødre, der kæmper for at komme på ret køl, bliver mål for en kriminel underverden, bruger de en filmproduktion som skalkeskjul for transport af stoffer.


Se Very Big Shot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Very Big Shot havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Very Big Shot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Very Big Shot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Very Big Shot er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Very Big Shot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar