Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Very Big Shot

Very Big Shot

12/01/2017 | Flixfilm

Se Very Big Shot på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Mir-Jean Bou Chaaya
Skuespillere: Alain Saadeh, Fouad Yammine, Wissam Fares, Tarek Yaacoub
Spilletid: 107 min
Land: Lebanon, Qatar
Sprog: Arabic, English, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da tre brødre, der kæmper for at komme på ret køl, bliver mål for en kriminel underverden, bruger de en filmproduktion som skalkeskjul for transport af stoffer.


Se Very Big Shot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVery Big Shot havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Very Big Shot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Very Big Shot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Very Big Shot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Very Big Shot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar