Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Very Good Girls

Very Good Girls

15/05/2015 | Flixfilm

Se Very Good Girls på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Naomi Foner
Skuespillere: Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Sterling Jones, Lenny Platt
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En dreng fra Brooklyn tester båndet mellem to venner fra college, som har indgået en pagt om at miste deres mødom i løbet af sommeren.


Se Very Good Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVery Good Girls havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Very Good Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Very Good Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Very Good Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Very Good Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar