Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Very Good Girls

Very Good Girls

15/05/2015 | Flixfilm

Se Very Good Girls på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Naomi Foner
Skuespillere: Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Sterling Jones
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En dreng fra Brooklyn tester båndet mellem to venner fra college, som har indgået en pagt om at miste deres mødom i løbet af sommeren.

Very Good Girls havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Very Good Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Very Good Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Very Good Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Very Good Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Very Good Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar