Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vessel

23/02/2015 | Flixfilm

Se Vessel på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Clark Baker
Skuespillere: Brandon Bales, Julie Mintz, Whit Spurgeon, Alan Pietruszewski
Spilletid: 14 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne dokumentar skildrer historien om aktivisten dr. Rebecca Gomperts, en pioner inden for sikre og lovlige abortmuligheder til søs.

Vessel havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vessel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vessel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vessel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vessel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vessel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar