Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Vi er de bedste!

Vi er de bedste!

01/09/2023 | Flixfilm

Vi er de bedste! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre 13-årige outsidere nægter at tro på, at punken er død, og danner et band på trods af, at ingen af dem har erfaring med at spille musik.Se Vi er de bedste! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vi er de bedste! havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vi er de bedste! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vi er de bedste! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vi er de bedste! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vi er de bedste!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vi er de bedste! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar