Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vi havde i det mindste held med vejret – igen

Vi havde i det mindste held med vejret – igen

01/01/2022 | Flixfilm

Se Vi havde i det mindste held med vejret – igen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et par pensionister, der er på vej til deres søns bryllup, får en besværlig køretur på grund af en unik anmodning, en ekstra passager, en irriterende rotte og meget mere.

Vi havde i det mindste held med vejret – igen havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vi havde i det mindste held med vejret – igen på YouTube.Se Vi havde i det mindste held med vejret – igen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vi havde i det mindste held med vejret – igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vi havde i det mindste held med vejret – igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vi havde i det mindste held med vejret – igen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vi havde i det mindste held med vejret – igen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar