Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil

Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil

04/06/2022 | Flixfilm

Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar dykker ned i historien bag Spaniens computerspilsbranche via en gruppe venners kamp for at skabe det ultimative spil.

Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil på YouTube.Se Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vi kan ikke lide Kaptajn Blodpølse! – Guldalderen for spanske computerspil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar