Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vic the Viking

Vic the Viking

01/07/2019 | Flixfilm

Se Vic the Viking på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lionel Tua, Peter Callan, Paul Davies, Benoît Dupac
Spilletid: 13 min
Land: France, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Høvding Halvars kløgtige unge søn, Vicke, bor ved en fjord, hvor han lærer at begå sig blandt vikingerne, der sejler under hans fars kommando.

Vic the Viking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vic the Viking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vic the Viking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vic the Viking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vic the Viking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vic the Viking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar