Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vic the Viking

Vic the Viking

01/07/2019 | Flixfilm

Vic the Viking på Netflix

Produktionsår: 2013–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lionel Tua, Peter Callan, Paul Davies
Spilletid: 13 min
Land: France, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Høvding Halvars kløgtige unge søn, Vicke, bor ved en fjord, hvor han lærer at begå sig blandt vikingerne, der sejler under hans fars kommando.

Vic the Viking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vic the Viking på YouTube.Se Vic the Viking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vic the Viking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vic the Viking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vic the Viking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vic the Viking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar