Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vic the Viking

Vic the Viking

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Vic the Viking på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lionel Tua, Peter Callan, Paul Davies, Tanguy Goasdoué
Spilletid: 13 min
Land: France, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Høvding Halvars kløgtige unge søn, Vicke, bor ved en fjord, hvor han lærer at begå sig blandt vikingerne, der sejler under hans fars kommando.


Se Vic the Viking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vic the Viking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vic the Viking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vic the Viking herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vic the Viking er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vic the Viking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar