Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Viceroy’s House

Viceroy’s House

01/03/2019 | Flixfilm

Viceroy’s House på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short, Drama
Instruktion: Stone Taul
Skuespillere: Jon Parker, Stone Taul, Haley McCrory
Spilletid: 20 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da vicekongen lord Mountbatten ankommer til Delhi for at overvåge en magtoverdragelse fra Storbritannien til Indien i 1947, ulmer oprøret blandt religiøse grupper.

Viceroy’s House havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Viceroy’s House på YouTube.Se Viceroy’s House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Viceroy’s House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Viceroy’s House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Viceroy’s House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Viceroy’s House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar