Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Viceroy’s House

Viceroy’s House

01/03/2019

Se Viceroy’s House på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da vicekongen lord Mountbatten ankommer til Delhi for at overvåge en magtoverdragelse fra Storbritannien til Indien i 1947, ulmer oprøret blandt religiøse grupper.


Se Viceroy’s House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Viceroy’s House havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Viceroy’s House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Viceroy’s House herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Viceroy’s House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Viceroy’s House stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar