Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Viceværten

Viceværten

20/12/2013 | Flixfilm

Se Viceværten på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Per er en glædesløs vicevært, der skælder ud på alt og alle. Men en dag møder han en kvinde, som er meget villig og tilsyneladende har helbredende kræfter.


Se Viceværten på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkViceværten havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Viceværten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Viceværten herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Viceværten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Viceværten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar