Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vicious Circle

Vicious Circle

24/04/2023 | Flixfilm

Vicious Circle på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Crime, Drama
Instruktion: David Blair
Skuespillere: Ken Stott, Gerard McSorley, Andrew Connolly
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter han bliver hængt op for et mord, dykker en uskyldig læge ned i en farlig verden af kriminalitet, afpresning og falskneri i et forsøg på at rense sit navn.Se Vicious Circle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vicious Circle havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vicious Circle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vicious Circle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vicious Circle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vicious Circle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vicious Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar