Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vicky and Her Mystery

Vicky and Her Mystery

24/12/2021 | Flixfilm

Se Vicky and Her Mystery på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter morens død flytter en ulykkelig pige og hendes far til det smukke Cantal. Kan et ganske særligt dyr hjælpe hende? Inspireret af en sand historie.

Vicky and Her Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vicky and Her Mystery på YouTube.Se Vicky and Her Mystery på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vicky and Her Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vicky and Her Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vicky and Her Mystery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vicky and Her Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar