Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victim Number 8

Victim Number 8

16/08/2019 | Flixfilm

Victim Number 8 på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: César Mateo, María de Nati, Verónika Moral
Spilletid: 53 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.

Victim Number 8 (Det ottende offer) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Victim Number 8 på YouTube.Se Victim Number 8 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Victim Number 8 (Det ottende offer) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victim Number 8 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Victim Number 8, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Victim Number 8 (Det ottende offer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar