Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victim Number 8

Victim Number 8

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Victim Number 8 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: César Mateo, María de Nati, Verónika Moral, Iñaki Ardanaz
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.


Se Victim Number 8 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Victim Number 8 (Det ottende offer) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Victim Number 8 (Det ottende offer) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Victim Number 8 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Victim Number 8 (Det ottende offer) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victim Number 8 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar