Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victim Number 8

Victim Number 8

16/08/2019 | Flixfilm

Se Victim Number 8 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: César Mateo, María de Nati, Verónika Moral, Iñaki Ardanaz
Spilletid: 53 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.

Victim Number 8 (Det ottende offer) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Victim Number 8 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Victim Number 8 (Det ottende offer) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victim Number 8 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Victim Number 8, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Victim Number 8 (Det ottende offer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar