Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victim/Suspect

Victim/Suspect

23/05/2023 | Flixfilm

Victim/Suspect på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en journalist undersøger en sag om en kvinde, der er anklaget for falsk anmeldelse af en voldtægt, toner et mønster frem: Myndighederne vender situationen mod ofrene.Se Victim/Suspect på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Victim/Suspect havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Victim/Suspect på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Victim/Suspect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victim/Suspect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Victim/Suspect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Victim/Suspect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar