Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victoria and Abdul

Victoria and Abdul

12/06/2019 | Flixfilm

Se Victoria and Abdul på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En munter og naiv ekspedient fra Indien indleder et usædvanligt venskab med den ensomme dronning Victoria, da han tager til England for at overbringe en gave til hende.


Se Victoria and Abdul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVictoria and Abdul havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Victoria and Abdul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Victoria and Abdul herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Victoria and Abdul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victoria and Abdul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar