Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victoria and Abdul

Victoria and Abdul

12/06/2019 | Flixfilm

Victoria and Abdul på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En munter og naiv ekspedient fra Indien indleder et usædvanligt venskab med den ensomme dronning Victoria, da han tager til England for at overbringe en gave til hende.

Victoria and Abdul havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Victoria and Abdul på YouTube.Se Victoria and Abdul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Victoria and Abdul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victoria and Abdul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Victoria and Abdul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Victoria and Abdul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar