Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Victoria and Abdul

Victoria and Abdul

12/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Victoria and Abdul på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En munter og naiv ekspedient fra Indien indleder et usædvanligt venskab med den ensomme dronning Victoria, da han tager til England for at overbringe en gave til hende.


Se Victoria and Abdul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Victoria and Abdul havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Victoria and Abdul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Victoria and Abdul herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Victoria and Abdul er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victoria and Abdul stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar