Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Victory

02/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Victory på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Drama, Sport, War
Instruktør: John Huston
Skuespillere: Sylvester Stallone, Michael Caine, Pelé, Bobby Moore
Spilletid: 116 min
Land: UK, USA, Italy
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Under 2. verdenskrig planlægger en gruppe fanger en flugt, efter at de bliver udfordret til en fodboldkamp imod Tysklands bedste spillere.


Se Victory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Victory (Fangelejrens helte) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Victory (Fangelejrens helte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Victory herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Victory (Fangelejrens helte) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victory stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar