Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Victory

02/04/2018 | Flixfilm

Se Victory på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Drama, Sport, War
Instruktør: John Huston
Skuespillere: Sylvester Stallone, Michael Caine, Pelé, Bobby Moore
Spilletid: 116 min
Land: UK, USA, Italy
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Under 2. verdenskrig planlægger en gruppe fanger en flugt, efter at de bliver udfordret til en fodboldkamp imod Tysklands bedste spillere.

Victory (Fangelejrens helte) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Victory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Victory (Fangelejrens helte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Victory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Victory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Victory (Fangelejrens helte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar