Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vida privada – capítol 2

Vida privada – capítol 2

25/04/2022 | Flixfilm

Vida privada – capítol 2 på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pablo Derqui, Francesc Garrido, Aida Folch
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Et dødsfald får Frederic til at starte et nyt liv på landet, mens Guillem bejler til Conxa. Maria Lluïsa sætter sig for at blive en selvstændig moderne kvinde.

Vida privada – capítol 2 havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vida privada – capítol 2 på YouTube.Se Vida privada – capítol 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vida privada – capítol 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vida privada – capítol 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vida privada – capítol 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vida privada – capítol 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar