Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Video Game High School

Video Game High School

13/04/2015 | Flixfilm

Se Video Game High School på Netflix

Produktionsår: 2012–2014
Genre: Action, Romance, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Josh Blaylock, Ellary Porterfield, Johanna Braddy
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da Brian uden at vide det vinder over en international mester, bliver han hurtigt optaget på den prestigefyldte Video Game High School.

Video Game High School havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Video Game High School på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Video Game High School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Video Game High School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Video Game High School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Video Game High School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Video Game High School

  1. Antonia - kl. 12:20, 10-07-2014:

    Isaac, stop it!! I’m having a flacbhask to 1996. I had that hair, those shoes (but in white) and I wore a lab coat style suit to the box office I worked in at the time. I’d look away, but I see the dancing baby everywhere else!

    Skriv kommentar