Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Video Games: The Movie

Video Games: The Movie

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Video Games: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Animation, History
Instruktør: Jeremy Snead
Skuespillere: Sean Astin, Al Alcorn, Peter Armstrong, Cliff Bleszinski
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Denne stjernebestrøede dokumentar afdækker spilbranchens historie, indflydelse og pengemæssige udvikling – fra Atari til Xbox.


Se Video Games: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Video Games: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Video Games: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Video Games: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Video Games: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Video Games: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar