Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vidunderlig kærlighed

Vidunderlig kærlighed

01/01/2022 | Flixfilm

Se Vidunderlig kærlighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en tragisk ulykke flytter en teenager og hans sørgende far til deres sommerhus, hvilket fører til, at de begge får en ny begyndelse.

Vidunderlig kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vidunderlig kærlighed på YouTube.Se Vidunderlig kærlighed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vidunderlig kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vidunderlig kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vidunderlig kærlighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vidunderlig kærlighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar