Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Viens chez moi, j’habite chez une copine

Viens chez moi, j’habite chez une copine

18/03/2022 | Flixfilm

Viens chez moi, j’habite chez une copine på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Guy mister sit job, spørger han sin ven Daniel og hans partner Françoise, om han må bo hos dem, men den beslutning skal vise sig at være en katastrofe for parret.

Viens chez moi, j’habite chez une copine havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Viens chez moi, j’habite chez une copine på YouTube.Se Viens chez moi, j’habite chez une copine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Viens chez moi, j’habite chez une copine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Viens chez moi, j’habite chez une copine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Viens chez moi, j’habite chez une copine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Viens chez moi, j’habite chez une copine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar