Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt

Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt

16/05/2022 | Flixfilm

Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger en familie på fire under deres månedlange køretur på tværs af Sydamerika, mens de oplever eventyr og møder nye udfordringer.Se Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vier auf vier Rädern – Familienausflug bis ans Ende der Welt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar