Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Vikings’ sæson 6 kommer snart på Netflix

‘Vikings’ sæson 6 kommer snart på Netflix

17/05/2020 | Flixfilm

Vikings sæson 6 kommer snart på NetflixI næste måned er det atter tid til at tage med de hævngerrige vikinger på togt i den historiske drama-serie ‘Vikings’.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig premiere på nye afsnit af ‘Vikings’ en 5. juni.

Det erfarer Flixfilm.dk

Sjette sæson af ‘Vikings’ er samtidig den sidste sæson om vikingehelten Ragnar Lothbrok, da produktionsselskabet bag har valgt, at stoppe serien efter 79 afsnit, som første gang fik premiere på amerikansk tv i 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dog kun tale om de første 10 afsnit af sæson 6, da sæsonen er blevet delt op i to halvdele. Hvornår de sidste 10 endegyldige afsnit får premiere er endnu ikke annonceret.

‘Vikings’ er inspireret af voldsomme historiske hændelser om vikingen Ragnar Lodbrog og hans liv et sted i Skandinavien, samt hans dristige og brutale røvertogt i forsøg på at få mere magt ved at udfordre en uduelig leder uden visioner.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

Det er dog ikke det sidste man kommer til at se til de hævngerrige vikinger, for Netflix kunne i 2019 annoncere, at en spin-off med navnet ‘Vikings: Valhalla‘ er under udvikling.

‘Vikings: Valhalla’ finder sted 100 år efter begivenhederne i ‘Vikings’, vil følge nogen af de mest berømte vikinger, der nogensinde har levet, heriblandt Leif Erikson (Leif den Lykkelige), Freydis, Harald Harada (Harald Hårderåde) samt William the Conqueror (Vilhelm Erobreren).

Der er ingen oplysninger om hvornår optagelserne af den episke efterfølger begynder, og dermed heller ikke noget infromationer om hvornår ‘Vikings: Valhalla’ får premiere på Netflix Danmark.

Se ‘Vikings‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 kan ses fra den 5. juni.1 kommentar til ‘Vikings’ sæson 6 kommer snart på Netflix

  1. Inge Randi Larsen - kl. 17:47, 01-01-2021:

    Jeg kan ingen steder finde oplysninger om, hvornår de sidste 10 episoder af Vikings sæson 6.kommer. Hvornår kan jeg på Netflix se dem… ?

Skriv kommentar