Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Vikings: Valhalla’ fortsætter med sæson 2 og 3

‘Vikings: Valhalla’ fortsætter med sæson 2 og 3

09/03/2022 | Flixfilm

vikings valhalla saeson 2 saeson 3

I slutningen af februar landede den nye serie ‘Vikings: Valhalla’ på streamingtjenesten Netflix, som bygger videre på historien fra ‘Vikings’.

Men allerede nu kan Netflix bekræfte, at der kommer flere afsnit af serien efter at den er blevet en enorm global succces.

I ugen efter premieren (uge 9) sneg serien sig ind på top-10-listen i ikke mindre end 90 forskellige lande og sæson 1 nåede op på 80,5 millioner timer set i løbet af de første to dage, hvilket bragte den op på imponerende 194 millioner timer set på de første ni dage.

Derfor kan Netflix nu afsløre, at der kommer både en sæson 2 og en sæson 3 af ‘Vikings: Valhalla’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Produktionen af 2. sæson er netop afsluttet, mens produktionen af 3. sæson begynder dette forår. Det forventes, at alle fans kan glæde sig til at se nyt fra Vikings: Valhalla-universet i 2023.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Jeb Stuart fortsætter som skaber, showrunner og executive producer på både sæson 2 og 3 – og Sam Corlett, Frida Gustavsson og Leo Suter vil blandt andre genindtage deres roller.

‘Vikings: Valhalla’ skildrer de legendariske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde: den legendariske opdagelsesrejsende Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson) og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter). E

Se ‘Vikings: Valhalla‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar