Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Vikings: Valhalla’: Netflix bestiller spin-off til ‘Vikings’

‘Vikings: Valhalla’: Netflix bestiller spin-off til ‘Vikings’

20/11/2019 | Flixfilm

vikings valhalla netflix serieSagaen om vikingerne vil fortsætte hos Netflix. Streamingtjenesten har nemlig købt ‘Vikings: Valhalla’, som er lavet af ‘Vikings’-skaberen Michael Hirst.

‘Vikings: Valhalla’ vil bygge videre på historien fra ‘Vikings’, som er planlagt til er slutte efter sjette sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I serien, som finder sted 100 år efter begivenhederne i ‘Vikings’, vil følge nogen af de mest berømte vikinger, der nogensinde har levet, heriblandt Leif Erikson (Leif den Lykkelige), Freydis, Harald Harada (Harald Hårderåde) samt William the Conqueror (Vilhelm Erobreren).

Disse mænd og kvinder vil bevæge sig nye veje, mens de kæmper for at overleve i et stadigt skiftende og udviklende Europa. Dette er det eksplosive næste kapitel i vikingenes legende.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Serien produceres af Michael Hirst (‘Vikings’, ‘The Tudors’), Jeb Stuart (‘The Fugitive’, ‘Die Hard’, ‘The Liberator’) og Morgan O’Sullivan (‘Vikings’, ‘Penny Dreadful’).

Netflix har i første omgang bestilt 24 afsnit af ‘Vikings: Valhalla’.

Der er ingen oplysninger om hvornår optagelserne af den episke vikinge-serie begynder, og dermed heller ikke noget indikationer om hvornår ‘Vikings: Valhalla’ får premiere på Netflix Danmark.

Netflix meddeler heller ikke om den originale ‘Vikings’-serien, som i Danmark på nuværende tidspunkt kan streames hos HBO Nordic, vil blive tilgængelig på Netflix i fremtiden.
Skriv kommentar