Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Vikings: Valhalla’ sæson 2 kommer snart

‘Vikings: Valhalla’ sæson 2 kommer snart

21/11/2022 | Flixfilm

I slutningen af februar havde streamingtjenesten Netflix premiere på den nye serie ‘Vikings: Valhalla’, som bygger videre på historien fra hitserien ‘Vikings’.

Første sæson blev en enorm global succces og gik ind på top-10-listen i ikke mindre end 90 forskellige lande og blev set i flere end 80,5 millioner timer i løbet af de første to dage.

Derfor kunne Netflix også afsløre, at en sæson 2 og en sæson 3 af ‘Vikings: Valhalla’ var på tegnebrættet, og nu kan streamingtjenesten afsløre premieredatoen på førstnævnte.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Vikings: Valhalla’ sæson 2 får premiere i begyndelsen af 2023 – nærmere bestemt den 12. januar.

Serie foregår for over tusind år siden i begyndelsen af det 11. århundrede og fortæller de heroiske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger, der nogensinde har levet – Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson) og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter)

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Troll'

I anden sæson af ‘Vikings: Valhalla’ er vores helte nedslået efter Kattegats tragiske fald, som har knust deres drømme og ændret deres skæbne. Da de pludselig befinder sig på flugt i Skandinavien, er de tvunget til at teste deres ambitioner mod verdener udenfor Kattegats fjorde.

Foruden ovenstående medvirker den danske skuespiller Søren Pilmark også i den nye sæson. Han spiller Svend Tveskæg, som er søn af Harald Blåtand.

Serien produceres af Michael Hirst (‘Vikings’, ‘The Tudors’), Jeb Stuart (‘The Fugitive’, ‘Die Hard’, ‘The Liberator’) og Morgan O’Sullivan (‘Vikings’, ‘Penny Dreadful’).

Se ‘Vikings: Valhalla‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 12. januar 2023.Skriv kommentar