Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Vikings: Valhalla’ vender tilbage i 2024

‘Vikings: Valhalla’ vender tilbage i 2024

16/02/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret på Twitter, at den historiske vikingeserie ‘Vikings: Valhalla’ vender tilbage i 2024 med sæson 3.

Optagelserne til den nye sæson er netop begyndt i Irland.

Foruden ovenstående er der ikke meget andet at berette om den kommende sæson, men at serien fortsætter kommer ikke som den store overraskelse.

Først og fremmest fordi at streamingtjenesten allerede sidste år kunne bekræfte, at en sæson 3 af ‘Vikings: Valhalla’ allerede var bestilt, men også fordi at serien, der bygger videre på historien fra hitserien ‘Vikings’, har været en enorm succes globalt og ikke mindst i Danmark hvor den i mange uger har været blandt de mest sete serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom at ‘Vikings: Valhalla’ sæson 2 havde premiere for over en måned siden, så er det først i denne uge røget ud af listen med de top 10 mest sete serier i Danmark.

‘Vikings: Valhalla’ foregår for over tusind år siden i begyndelsen af det 11. århundrede og fortæller de heroiske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger, der nogensinde har levet – Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson) og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter).

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

Sæson 2 sluttede med at de tre hovedkarakterer drog ud på hver deres eventyr, så mon ikke at ‘Vikings: Valhalla’ sæson 3 starter med at følge op på de tre historier.

Den episke Vikings-saga har også to danskere på rollelisten; Caroline Henderson, som den storslået kriger og tolerante leder Håkon Jarl, samt Søren Pilmark, der spiller Svend Tveskæg, som er søn af Harald Blåtand.

Serien produceres af Michael Hirst (‘Vikings’, ‘The Tudors’), Jeb Stuart (‘The Fugitive’, ‘Die Hard’, ‘The Liberator’) og Morgan O’Sullivan (‘Vikings’, ‘Penny Dreadful’).

Se ‘Vikings: Valhalla‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kommer i 2024.
Skriv kommentar