Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla

12/01/2023 | Flixfilm

Vikings: Valhalla på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sam Corlett, Leo Suter, Frida Gustavsson
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne efterfølger til Vikings er der gået hundrede år, og en ny generation af legendariske helte toner frem, klar til at forme deres egen skæbne – og skrive historie.Se Vikings: Valhalla på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vikings: Valhalla (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vikings: Valhalla på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vikings: Valhalla (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vikings: Valhalla (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vikings: Valhalla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vikings: Valhalla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar