Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vikings

05/06/2020 | Flixfilm

Se Vikings på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Action, Adventure, Drama, History, Romance, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katheryn Winnick, Alexander Ludwig, Gustaf Skarsgård, Georgia Hirst
Spilletid: 44 min
Land: Ireland, Canada
Sprog: French, Arabic, Greek, Ancient (to 1453), English, Old English, Norse, Old, Latin
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Dette rå drama følger vikingehelten Ragnar Lothbrok i hans forsøg på at få mere magt ved at udfordre en uduelig leder uden visioner.


Se Vikings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vikings (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vikings (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Vikings:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vikings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vikings (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar