Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Vil Google købe Netflix i 2015?

Vil Google købe Netflix i 2015?

20/11/2014 | Flixfilm

google køber netflixAnalytikere og eksperter kommer i øjeblikket med deres forudsigelser for 2015 og her spekulerer flere om streamingtjenesten Netflix vil blive solgt til en teknologi-virksomhed som Google, Yahoo eller Alibaba.

Årsagen til, at de nævnte onlinevirksomheder nævnes som potentielle købere er, at ingen af dem står stærkt på markedet for streaming af film og serier på nettet.

Det engelske analysebureau CCS Insight forudser helt konkret, at hvis Google ikke køber Netflix, så lancerer de deres egen filmtjeneste i løbet af næste år.

Netflix har bevist, at det er muligt at skabe en bæredygtig og indbringende forretning på visning af film og serier på nettet og det er dette de større teknologivirksomheder nu vil være en del af.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Da Netflix blev grundlagt i 1997 af Reed Hastings var det udelukkende med henblik på at blive opkøbt af Blockbuster. Udlejningskæden havde dog ikke lyst til, at betale de $50 millioner, som streamingtjenesten kostede på daværende tidspunkt. Historien endte bekendt med, at Blockbuster måtte kaste håndklædet i ringen efter en længere årrække med faldende salg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2015 er Netflix større end nogensinde med over 50 millioner medlemmer og virksomheden har i øjeblikket en værdi på mere end $23 milliarder.
Skriv kommentar