Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Vild med sport? Se disse 5 sveddryppende film på Netflix

Vild med sport? Se disse 5 sveddryppende film på Netflix

28/11/2017 | Flixfilm

Fodbold, håndbold og badminton.

Mange er vilde med sport her i landet og derfor har Flixfilm lavet en oversigt over 5 film fra Netflix Danmark, hvor handlingen er omkring en sportsgren – Men måske nogle lidt mere alternative sportskategorier end vi er vant til her i Danmark.

Vi har samlet noget boksning, karate, bodybuilding, amerikansk fodbold og wrestling til dig. Du kan bl.a. se filmen Pumping Iron, som var den film der var med til at gøre navnet Arnold Schwarzenegger kendt på alles læber. Du kan også se biografien omkring bokseren, Muhammad Ali, der døde i 2016. Derudover kan du også prøve dig af med den originale film omkring Karate Kid.

Måske listen er inspiration til den næste sport du skal prøve? Her følger listen med de 5 film;

Artiklen fortsætter under annoncen

Ali

En sports biografi hvor vi følger 10 år af boxeren Cassius Clay Jr.’s liv. I filmen følger vi Clays opnåelse af titlen inden for sværvægtsklassen, hans kritik af Vietnam krigen, men også den periode, hvor han konverterede til islam og skiftede navn til Muhammad Ali. Rollen som Muhammad Ali spilles af Will Smith.

Se Ali på Netflix

Karate Kid (1983)

Vi fortsætter i Smith familien, og du har nok allerede set den nyeste produktion af denne film, hvor det er sønnen Jaden Smith der spiller rollen som Karate Kid. Men har du nogensinde set den originale film? Her flytter Daniel LaRusso og hans mor til Californien. Her får de en ny nabo ved navn Kesuke Miyagi. Da Daniel ikke kommet godt sammen med de nye drenge i byen, hjælper Hr. Miyagi ham med at træne op til et karate stævne. Men træningen foregår på nogle alternative faconer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Karate Kid på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

Sagen er bøf (Pumping Iron)

Vi elsker muskler. Det her er filmen hvori vi rigtig fik kendskab til vores alle sammens Arnold Schwarzenegger. Vi følger de to rivaler Lou Ferrigno og Arnold Schwarzenegger 100 dage de står over for den professionelle turnering inden for bodybuilding, Mr. Olympia. Schwarzenegger har vundet titlen de sidste 5 år, men denne gang er Ferrigno større og sikker på at han nok skal være den nye bodybuilder til at bære titlen.

Se Sagen er bøf (Pumping Iron) på Netflix

Draft Day

En morgen i 2014 NFL Draft, skal Sonny Weaver, fra Cleveland Brown, træffe de sidste og afgørende valg for at forbedre hans amerikanske fodboldhold, men han står med mange problemer på hjemmefronten. I Weavers pressede tilstand, tager han nogle valg som kan få konsekvenser for hele NFL holdet.

Se Draft Day på Netflix.

The Wrestler

Robin Ramzinski eller, bedre kendt som sit ring-navn, Randy ”The Ram” Robinson er en professionel wrestler der blev kendt i 80’erne. Randy er blevet alt for gammel til at være i ringen, men han beslutter sig for tage revanche efter 20 år mod ”The Ayatollah”, hvilket kan bringe hans stjernestatus tilbage. Randy begynder den hårde træning igen, hvilket også betyder at han tager steroider. Hans læge fortæller ham at hans krop er blevet for gammel til sådan et pres og hans hjerte ikke kan holde til det længere. Det betyder at Randy begiver sig ud i en noget anden karriereretning.

Se The Wrestler på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar