Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vildbassen

Vildbassen

15/12/2018 | Flixfilm

Se Vildbassen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det eneste Torbens far ønsker sig, er lidt fred. Men Torbens fantasi giver ham hele tiden problemer, så far laver en aftale med en landmand om at holde teenageren i gang.


Se Vildbassen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVildbassen havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vildbassen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vildbassen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vildbassen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vildbassen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar