Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vildbassen

Vildbassen

15/12/2018 | Flixfilm

Vildbassen på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Sven Methling
Skuespillere: Robert Hansen, Peter Hoffmeyer, Jacob Rasmussen
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Det eneste Torbens far ønsker sig, er lidt fred. Men Torbens fantasi giver ham hele tiden problemer, så far laver en aftale med en landmand om at holde teenageren i gang.

Vildbassen havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vildbassen på YouTube.Se Vildbassen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vildbassen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vildbassen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vildbassen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vildbassen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar