Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vilde Italien

Vilde Italien

17/08/2021 | Flixfilm

Vilde Italien på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar i to dele viser Italiens vilde sider – lige fra lyserøde flamingoer og bjerggeder med godt fodfæste mod nord til vilde heste og kæmpehajer mod syd.

Vilde Italien (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vilde Italien på YouTube.Se Vilde Italien på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vilde Italien (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vilde Italien (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vilde Italien, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vilde Italien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar