Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vilde Piger

Vilde Piger

18/02/2014 | Flixfilm

Se Vilde Piger på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Mette Carla Albrechtsen, Tine Katinka Jensen
Skuespillere: Afaf Abbas, Sasja B. Rasmussen, Hilal Simge
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I dokumentarfilmen "Vilde piger" møder vi tre unge piger fra Brøndby. De lever et liv fyldt med kriminalitet, vold og drømme om skole og fremtid.


Se Vilde Piger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVilde Piger havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vilde Piger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vilde Piger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vilde Piger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vilde Piger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar