Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vilde planet: Lissabon i fare

Vilde planet: Lissabon i fare

15/08/2021 | Flixfilm

Vilde planet: Lissabon i fare på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe videnskabsfolk forsker i det altødelæggende jordskælv, som ramte Portugals hovedstad i 1755, i et forsøg på at lave et varslingssystem for tsunamier.

Vilde planet: Lissabon i fare havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vilde planet: Lissabon i fare på YouTube.



Se Vilde planet: Lissabon i fare på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vilde planet: Lissabon i fare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vilde planet: Lissabon i fare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vilde planet: Lissabon i fare, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vilde planet: Lissabon i fare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar