Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vilde Schweiz

Vilde Schweiz

17/08/2021 | Flixfilm

Vilde Schweiz på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Oplev de glinsende søer, betagende gletsjere, gamle skove og unikke planter og dyr i de schweiziske alper i denne naturserie.

Vilde Schweiz (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vilde Schweiz på YouTube.Se Vilde Schweiz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vilde Schweiz (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vilde Schweiz (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vilde Schweiz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vilde Schweiz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar