Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz

Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz

16/08/2021 | Flixfilm

Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Besøg vådområderne i det sydøstlige Tyskland, hvor dyrelivet vender tilbage til de mange damme efter ødelæggelser pga. kulminedrift.

Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz på YouTube.Se Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vilde Tyskland: På opdagelse i Lausitz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar