Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Village of Swimming Cows

Village of Swimming Cows

28/10/2022 | Flixfilm

Village of Swimming Cows på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy, Drama
Instruktion: Katarzyna Trzaska
Skuespillere: Raig Ballinger, Anna i Stanislaw Bielenia, Bronislawa Bielenia
Spilletid: 78 min
Land: Poland, Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne humoristiske dokumentar følger tre berlinere, der bosætter sig hos bønder ude på landet i Polen og lærer, hvordan man klarer sig ved at dyrke jorden.

Village of Swimming Cows havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Village of Swimming Cows på YouTube.Se Village of Swimming Cows på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Village of Swimming Cows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Village of Swimming Cows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Village of Swimming Cows, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Village of Swimming Cows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar