Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vincenzo

11/05/2021 | Flixfilm

Se Vincenzo på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktion: Giuseppe Bucci
Skuespillere: Titti Nuzzolese, Francesco Paolantoni, Patrizio Rispo
Spilletid: 5 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: På en tur til sit hjemland går en koreansk-italiensk mafiaadvokat op imod et stort konglomerat og giver en smagsprøve på dets egen medicin krydret med retfærdighed.

Vincenzo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vincenzo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vincenzo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vincenzo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vincenzo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vincenzo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar