Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vincenzo

11/05/2021 | Flixfilm

Vincenzo på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Song Joong-ki, Jeon Yeo-bin, Taecyeon
Spilletid: 52S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Handling: På en tur til sit hjemland går en koreansk-italiensk mafiaadvokat op imod et stort konglomerat og giver en smagsprøve på dets egen medicin krydret med retfærdighed.Se Vincenzo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vincenzo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vincenzo på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vincenzo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vincenzo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vincenzo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vincenzo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar