Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vincere

15/11/2013 | Flixfilm

Se Vincere på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Marco Bellocchio
Skuespillere: Giovanna Mezzogiorno, Filippo Timi, Fausto Russo Alesi, Michela Cescon
Spilletid: 128 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian, German
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I denne italienske film følger vi historien om Benito Mussolinis hemmelige elsker, Ida Dalser, og deres søn Albino.


Se Vincere på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVincere havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vincere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vincere herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vincere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vincere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar