Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vinland Saga

Vinland Saga

07/07/2022 | Flixfilm

Vinland Saga på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kira Buckland, J. Michael Tatum, Keith Silverstein
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Efter drabet på sin far slutter Thorfinn sig til morderen Askeladds bande og venter på en lejlighed til at få hævn. Imens udtænker Askeladd politiske rævekager.

Vinland Saga (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vinland Saga på YouTube.Se Vinland Saga på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vinland Saga (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vinland Saga (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vinland Saga, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vinland Saga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar