Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vinterviken

Vinterviken

08/09/2021 | Flixfilm

Se Vinterviken på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: Harald Hamrell
Skuespillere: David Tainton, Lina Englund, Martin Iliou
Spilletid: 98 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Elisabeth og John-John bor i den samme by men i vidt forskellige verdener. Kan en lidenskabelig første kærlighed gennembryde klasse- og kulturbarrierer?

Vinterviken (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vinterviken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vinterviken (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vinterviken (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vinterviken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vinterviken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar