Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vinterviken

Vinterviken

08/09/2021 | Flixfilm

Vinterviken på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Elisabeth og John-John bor i den samme by men i vidt forskellige verdener. Kan en lidenskabelig første kærlighed gennembryde klasse- og kulturbarrierer?

Vinterviken (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vinterviken på YouTube.Se Vinterviken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vinterviken (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vinterviken (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vinterviken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vinterviken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar