Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vinyan

01/02/2015 | Flixfilm

Se Vinyan på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Fabrice du Welz
Skuespillere: Emmanuelle Béart, Rufus Sewell, Petch Osathanugrah
Spilletid: 96 min
Land: France, Belgium, United Kingdom, Australia
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Jeanne og Paul er overbeviste om, at de har set deres savnede søn i en video, og begiver sig på en farlig tur ind i Myanmar for at finde deres dreng.

Vinyan havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vinyan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vinyan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vinyan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vinyan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vinyan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar