Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Violet Evergarden: Special

Violet Evergarden: Special

04/10/2018 | Flixfilm

Se Violet Evergarden: Special på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: N/A
Instruktion: Taichi Ishidate
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Autohukommelsesdukken Violet Evergarden skriver breve for folk, der ikke kan selv, og lærer undervejs historien om sit krigshærgede land og sin egen følelseskulde.

Violet Evergarden: Special (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Violet Evergarden: Special på YouTube.Se Violet Evergarden: Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Violet Evergarden: Special (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Violet Evergarden: Special (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Violet Evergarden: Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Violet Evergarden: Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar