Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Violet Evergarden: Special

Violet Evergarden: Special

04/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Violet Evergarden: Special på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: Taichi Ishidate
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Autohukommelsesdukken Violet Evergarden skriver breve for folk, der ikke kan selv, og lærer undervejs historien om sit krigshærgede land og sin egen følelseskulde.


Se Violet Evergarden: Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Violet Evergarden: Special (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Violet Evergarden: Special (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Violet Evergarden: Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Violet Evergarden: Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Violet Evergarden: Special (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar