Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Violet Evergarden: Special

Violet Evergarden: Special

04/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Violet Evergarden: Special på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: Taichi Ishidate
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Autohukommelsesdukken Violet Evergarden skriver breve for folk, der ikke kan selv, og lærer undervejs historien om sit krigshærgede land og sin egen følelseskulde.


Se Violet Evergarden: Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Violet Evergarden: Special (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Violet Evergarden: Special (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Violet Evergarden: Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Violet Evergarden: Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Violet Evergarden: Special (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore