Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Violet Evergarden the Movie

Violet Evergarden the Movie

13/10/2021 | Flixfilm

Violet Evergarden the Movie på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktion: Taichi Ishidate
Skuespillere: Yui Ishikawa, Daisuke Namikawa, Takehito Koyasu
Spilletid: 140 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Mens verden kommer sig oven på krigen, og teknologiske landvindinger skaber forandringer i hendes liv, håber Violet stadig at gense sin forsvundne øverstbefalende.

Violet Evergarden the Movie havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Violet Evergarden the Movie på YouTube.Se Violet Evergarden the Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Violet Evergarden the Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Violet Evergarden the Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Violet Evergarden the Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Violet Evergarden the Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar