Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Violet Evergarden

Violet Evergarden

12/01/2018 | Flixfilm

Se Violet Evergarden på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yui Ishikawa, Raissa Bueno, Aya Endô, Takehito Koyasu
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Krigen er slut. Violet Evergarden er mærket af krigen, og hun har brug for et job. For at prøve at forstå sig selv og sin fortid begynder hun at arbejde som brevskriver.


Se Violet Evergarden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkViolet Evergarden (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Violet Evergarden (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Violet Evergarden herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Violet Evergarden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Violet Evergarden (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar