Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vir Das: Abroad Understanding

Vir Das: Abroad Understanding

25/04/2017 | Flixfilm

Se Vir Das: Abroad Understanding på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Vir Das
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Komikeren Vir Das takler nationalisme, globalisme, god mad og dårlig politik i to genialt sammenklippede shows fra New York og New Delhi.


Se Vir Das: Abroad Understanding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVir Das: Abroad Understanding havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vir Das: Abroad Understanding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vir Das: Abroad Understanding herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vir Das: Abroad Understanding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vir Das: Abroad Understanding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar